Vesna Dinić

05 maj 2018

Nema komentara

Home Novosti

ANTICELULIT PLUS U APARTMANIMA MAVESA PRVI PUT U VRNJAČKOJ BANJI

ANTICELULIT PLUS U APARTMANIMA MAVESA PRVI PUT U VRNJAČKOJ BANJI

Apartmani Mavesa će od 15. maja 2018. svoju ponudu obogatiti inovativnim ANTICELULIT PLUS PROGRAMOM predviđenim za sve one koji imaju problema sa celulitom i viškom kilograma!

 


*Prijavite se za efikasno ukljanjanje celulita sakrivenog i u najdubljim slojevima*

* cena programa je za 1 osobu 4860 rsd
* ponuda važi samo za goste Apartmana Mavesa


 

ANTICELULIT MASAŽA    

Da li ste znali da 90% zena ima problem sa celulitom?

Takođe, da li ste znali da je anticelulit masaza veoma efikasno sredstvo u borbi protiv celuluita?

       Pomaže da se masno tkivo odvoji od kože i da se ravnomerno rasporedi, pa samim tim celulit postane manje vidljiv. Anticelulit tretman direktno utiče na samu površinu kože i stimuliše cikrulaciju. Time se postiže da koža bude zategnutija, da dobije više hranjivih materija iz krvi, da se obnovi kolagen koji utiče na čvrstinu i elastičnost kože, ali i da se kroz kožu izbace toksini zarobljeni u formi celulita.

Masaža protiv celulita je metoda koja pokreće i limfni sistem i veoma je važno da se radi na pravi način, pravim intenzitetom i u pravom smeru – smeru protoka limfe kroz limfni sistem. Da bi se potpomogao proces razgradnje masnog tkiva i izbacivanja toksina veoma je važno da posle tretmana unosite dosta vode.

 

FOLIJA ZA MRŠAVLJENJE

Daje sjajne rezultate, i do centimetar-dva manje u obimu struka, za otprilike sat vremena posla!
Umotavanje u foliju preporučuje se i kao tretman protiv celulita, jer se na ovaj način znojenjem i povećavanjem toplote povećava površinska cirkulacija i izbacuju toskini zarobljeni u celulitu.
Folija je napravljena od plastičnih materijala koji nisu porozni i ne propuštaju vazduh nisti upijaju vlagu. Kao posledica toga, umotavanje stomaka i butina folijom dovodi do toga da koža na targetiranom području počne da se znoji. Na ovaj način, znojenjem, izbacuje se višak tečnosti iz organizma i raznorazni toksini koje optužujemo za nastanak celulita.

 

VERDEPURO SLIM 

Potpuno nova italijanska  formula za bgarantovano gubljenje kilograma! Ekstrakt maslinovog lista i zelene kafe stimulišu metabolizam lipida i karbohidrata, što najefikasnije razgrađuje neželjene masne naslage. Ekstrakt garcinije, citrusa i zelenog čaja smanjuju subjektivni osećaj gladi, ubrzavaju metabolizam i tope celulit.

 

Program sadrži:

– 3 anticelulit masaže (20 minuta)
– 3 anticelulit tretmana folijom (30 minuta)
Verdepuro Slim proizvod od maslinovog lista (60 tableta)
– program ishrane za naredni mesec
– savet stručnjaka
– 10% popusta na smeštaj u Apartmanima Mavesa

Cena: 4860 rsd
* cena programa je za 1 osobu
* ponuda važi samo za goste Apartmana Mavesa
za dodatne info pozovite: 036/611-910 ili 064/645-2246